Kvalitetsklubb

Representanter for de første serfitifiserte kvalitetsklubbene i Østfold.

I mars 2015 ble de tolv første ØFK-klubbene sertifiserte som NFF kvalitetsklubber. I forlengelsen av kretstinget ble klubbene hedret og utnevnt til kvalitetsklubber og 12 klubber i Østfold, deriblant Borgen IL,  tar med dette plass i en eksklusiv gruppe av norske fotballklubber med uttalt kvalitetsstempel. Kriteriene i nivå 1 er kvalitetssikring av aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunn/verdiarbeid.

For Borgen IL som klubb har det vært en nyttig prosess som har ført til et enda mer bevisst kvalitet på arbeid og klubbdrift. Med en godt organisert klubb som har kompetente ledere og trenere og som har et bevisst forhold til samfunnet rundt seg gjør at det er enklere å tilby høyere kvalitet på fotballaktiviteter for små og store spillere.

Kvalitetklubb konseptet er et evigvarende arbeid -  Borgen IL sertifiseres på Nivå 1 hvert år og vil etterhvert se på mulighetene for å starte på nivå 2. Dette for å ytterligere kunne forbedre de aktivitetene som tilbys.

Borgen IL fornyet sitt Kvalitetsklubb Nivå 1 i 2016.

Se Kvalitetsklubb filmen HER: