Tine Fotballskole

TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og er et samarbeid stammer fra 1998.Sportslig kvalitet, trygge rammer og sunt kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole. Det er klubben som er arrangør og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer fotballskolene. I løpet av fotballskolens 3-5 dager får barn og unge spille fotball, men også kostholdstips.

TINE ønsker gjennom samarbeidsavtalen med Norges Fotballforbund å bidra til at barn og unge får et tilbud om fysisk aktivitet, og samtidig bidra til økt rekruttering til idretten. TINE ønsker å være en pådriver for å etablere gode vaner rundt et sunt og variert kosthold i tidlig alder, kombinert med fysisk aktivitet gjennom lek og idrett.

Tine Fotballskole - 2018 vil bli arrangert på Mobakken Idrettsplass første uken i skoleferien 2018. Påmeldingen åpner i løpet av april.