Fotball etter skoletid

RELATERTE NYHETER

Norges Fotballforbund og Telenor samarbeider på mange områder innenfor topp og breddefotball. Telenor er stolt over å være hovedsamarbeidspartner for Telenor Xtra som er en landsomfattende fotballfritidsordning (fotball SFO) med utdannede trenere som vektlegger et godt og kvalitetssikret tilbud til barna etter skoletid. Det er hovedfokus på fysisk aktivitet, kosthold og leksehjelp.

F.E.S.T (Fotball Etter skoletid) vil ha åpent to dager pr uke – tirsdager og torsdager på Mobakken Idrettsplass/klubbhus fom Januar 2018.
Aktiviteten passer for barn født mellom 2010 - 2007.

På F.E.S.T får barna leksehjelp, et måltid mat og trening.  Vi har dyktige instruktører med kompetanse i både pedagogikk, fotball og andre aktiviteter.  Vi sørger for henting på Borgen/Sandbakken barneskole for de som ønsker det.

Priser:
Kr 1.200,- pr mnd

Prisene inkluderer:
F.E.S.T 2 dager pr uke inkl lunsj, trening og utstyrspakke (gjelder kun nye deltakere). Tillegg for transport -  kr 250,- pr mnd.

Søknad om plass gjøres ved å fylle ut dette påmeldingsskjemaet - LINK HER .

Det tas forbehold om nok påmeldte barn. For mer informasjon se www.borgen-il.no eller ta kontakt;:

Instruktører FEST
Ramon Storbakken - tlf 41687589