Politiattester

Fra og med 2009 ble det krav om at alle som skal utføre oppgaver som innebærer et tillits eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal kunne fremvise en gyldig politiattest før de kan starte som trener for mindreårige. Politiattesten inneholder kun opplysninger om personen for tiden er siktet, tiltalt eller tidligere ilagt forelegg eller dømt for brudd på bestemmelser i straffeloven om seksualforbrytelser overfor barn. Idrettslaget har ikke anledning til å be personen om å innhente politiattest for andre straffbare forhold. Innhenting av politiattest er gratis.

Husk på intensjonen med ordningen – vi skal lage så gode og trygge miljøer for barn som mulig.

KLIKK HER FOR MER informasjon og søknadsprosedyrer - Klubbhåndboken del 9.1