Forsikring og skade

TILLITSVALGTE
Alle våre tillitsvalgte er forsikret ifb med arrangement dugnad i regi av Borgen IL.
Forsikringssummer:
Dekning død - kr 50.000
Dekning invaliditet - kr 300.000,-

ANSVAR
Forsikring dekker rettslig erstatningsansvar for fysisk skade på person eller ting i forbindelse med aktiviteter klubben forestår.
Forsikringssum - kr 10.000.000,-

UNDERSLAG
Forsikringen dekker økonomisk tap forårsaket av medlemmer i klubben ved underslag, tyveri, bedrageri og dokumentfalsk.
Forsikringssum - kr 200.000,-

SPILLERE
Fotballforsikringen er en kollektiv forsikring fremforhandlet av NFF på vegne av medlemmene. Det er mulig å bestille utvidet forsikring.

KLIKK HER for mer info om Fotballforsikringen - 2017

KLIKK HER for mer info om skadebehandling og forsikringer - Klubbhåndboka kap 9.3

Idrettens skadetelefon

Formålet til Skadetelefonen er å ivareta idrettsutøvere på alle nivåer gjennom behandlingsløpet.

Ring tlf 04420

– Åpen alle dager mellom kl. 09.00 og 21.00

– Helsepersonell med spesialkompetanse på fotballmedisin

– Rådgivning og behandling