Kontigenter og treningsavgifter

I 2016 tar vi i bruk nytt medlemssystem integrert som ligger integrert i vår hjemmesideløsning 123 Klubb.  Alle treningsavgifter og kontingenter vil bli fakturert og sendt pr e-post i jan/feb hver sesong.

Nye medlemmer må registrere seg via knappen på forsiden av hjemmesiden. Innmeldingen går direkte til ansvarlig for medlemsregistrering som godkjenner medlemskapet. Deretter sendes det ut faktura for kontingent og treningsavgift pr e-post.

Medlemsavgifter:
Alle må betale kontingent for å kunne være medlem av klubben. Kontingentens størrelse fastsettes av årsmøte og er nå på kr 500,- pr medlem.
I tillegg må alle aktive spillere betale treningsavgift ihht følgende satser:

Satser treningsavgifter 2018:

6 - 7 år kr 2.000
8 år kr 2.100
9 - 10 år kr 2.400
11 - 12 år kr 2.600
13 -14 år kr 2.900
15 - 19 år kr 3.200
Kvinner senior kr 2.000
Old Boys kr   700

Rabatter:
- Ved innmelding etter sommerferien betales kontingent og halv treningsavgift
- Ved innmelding etter sesongslutt betales kun medlemskontingent

Søskenrabatt: 50 % på treningsavgiften for det yngste familiemedlemmet.

Klubben har avtale med KX Products/Spoortz om innkreving av ubetalte medlemsavgifter.

Man er ikke spilleberettiget for sitt lag før kontingent og treningsavgift er betalt. Det er spesielt viktig mht forsikring. Om skade oppstår må man vise til betalt kontingent for at det er gyldig. Se avsnitt om informasjon for mer infor om grunnforsikring og utvidede forsikringsmuligheter.