Dugnader

DUGNADER 2017

Borgen IL er avhengig av at alle stiller på dugnader fra tid til annen. Klubben har noen obligatoriske dugnader hvert år. Disse gjelder for 2017:

1. Kioskvakter
Alle lag har kioskvakt under sine kamper på Mobakken eller Sandbakken KG. På Mobakken kan flere kamper gå samtidig og det utarbeides derfor en vaktliste.  I tillegg har alle lag 1 kioskvakter under A-lagets kamper. pr sesong. Vaktlistene blir satt opp før sesongen starter og distribuer via lagledere. Inntektene deles mellom lag og klubb.

2. Barnefotballavslutningen
Deltakende lag fra 8-10 år fra Borgen IL er også ansvarlig for hver sin dag med kioskbemanning under Barnefotball avslutningen på Sandbakken KG i september hvert år.  Vaktliste vil bli distribuert ihht kampprogrammet og når dette foreligger.

3. Salg av Enjoy Bonusguiden
Vi skal selges Bonusguider med rabattkort a kr 250,-. Vi håper at alle greier å selge 2 stk hver ev beholde den selv og dra nytte av rabattene hvor man kan inntjene prisen på kortet mange ganger.

4. Salg klubbkaffe
Vi selger esker med ARABICA klubbkaffe. Filtermalt a 8 poser i esken og hele bønner a 4 stk pr eske. Pris pr eske er kr 350,-. Kaffen er smakfull og god kvalitetskaffe. I tillegg finnes kaffen i hylle hos SPAR Klavestadhaugen.

5. Minifestivaler for 6 åringene
2010/11 lagene er ansvarlig for å bemanne kiosk/grilltelt under Minifestivalene for 6 åringene.