Velkommen til høstens vakreste eventyr!

Den store Barnefotballavslutningen står for døren i helgen!

Her vil over 870 barn fra 8, 9 og 10 årslagene i Sarpsborg og Halden møtes for årets siste kamper på Sandbakken Kunstgress og her vil det bli mye ekte idrettsglede!
G9 starter med avspark kl 10:00 og G8 fortsetter med sine kamper kl .13:30.  Søndag avslutter G10 turneringen med sine kamper som har avspark kl 10:00. Premieutdeling skjer når puljen har avsluttet alle sine kamper.
Vi har åpen kiosk og grilltelt. I tillegg blir det en stor lyn utlodning med masse flotte gevinster. Barna kan også prøve seg på skudd trening i Selects sin lasermåler.
Været skal være fint men med mye vind så ha godt med vindtøy på. Vi håper på en strålende helg for store og små!

Vel møtt til spillere, trenere, lagledere, foreldre, søsken, tanter, onkler, besteforeldre og alle andre som er glad i barnefotball!

Kampoppsett lørdag 22.september

Kampoppsett søndag 23.september