Solid trenertrio skal styre G19

Borgen IL har engasjert Ole Jørgen Nordahl, Esteban Reyes og Jon Aasgaard som G19 trenere for sesongen 2019

Med et så solid trenerapparat på plass mener vi at vi har lagt et godt grunnlag for å kunne tilby distriktets 16-19 åringer en meget god utviklingsarena. Ole Jørgen Nordahl er et kjent navn for mange i Sarpsborg, og det er meget gledelig for oss å kunne meddele at han nå trer tilbake i manesjen etter ett hvileår. Nordahl skal være hovedtrener og han får med seg to meget dyktige assistent trenere i Esteban Reyes og Jon Aasgaard.
Vi tar sikte på å stille to G19 lag i 2019 sesongen, der ett lag vil spille KM fotball (kretsens øverste nivå for G19) samt ett lag som er tenkt å spille i en såkalt breddeavdeling. Ved å tilby to kamparenaer signaliserer vi at Borgen IL ønsker å gi et tilbud til alle som ønsker å spille fotball. Det er meget viktig for oss at alle skal ha et tilbud som er tilpasset hver og en sitt ambisjonsnivå.

Alle gutter som holder junioralder (16-19) i 2019, og som ønsker å spille for Borgen IL ønskes hjertelig velkommen. Vi kan allerede nå love at vi kommer til å tilby et trenings- og kamptilbud på øverste hylle!!

Ole Jørgen Nordahl              Jon Aasgaard                          Esteban Reyes