Borgen IL blir EAT MOVE SLEEP arrangør!

Fra 15 - 16.juni 2019 skal Borgen IL nå arrangere EAT MOVE SLEEP CUP.

Eat Move Sleep er en nasjonal offensiv for bedre helse og økt livskvalitet. Eat Move Sleep et inspirasjons- og kunnskapskonsept som skal motivere oss til å ta mer bevisste og riktige valg i hverdagen for et sunnere kosthold, mer fysisk aktivitet og god nok søvn. Begrepene Eat - Move - Sleep er hver for seg viktige, sammen er de nøkkelen til god helse, trivsel og overskudd. Konseptet er et samarbeid mellom BAMA, Norges Fotballforbund og EAT.

Hver år blir det arrangert mange EAT MOVE SLEEP cuper for barn og ungdom og nå blir en av dem arrangert hos oss. Det betyr en ny fotballfest i Sarpsborg fra 15- 16 juni 2019.
Cupen er åpen for jenter og gutter fra 6 - 12 år og går av stabelen på Sandbakken Kunstgress og/eller Mobakken Idrettsplass.

Under cupdagene blir det mye moro, aktiviteter, fine premier til alle og sunne utvalg i alle kiosker.

For mer info og påmelding - se vår cupside

Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder Beatrice Hammerstad - tlf 91587815 eller e-post bea@borgen-il.no