Vellykket KICK OFF 2019

Fredag 1.februar gikk årets KICK OFF av stabelen på Svaleskiva Borg Bryggerier.

Foto: Fra venstre Ole Petter Reiersen, Atle Hammerstad, Lill Anita Johansen, Line Melleby og Lasse Jarberg

KICK OFF på Svaleskiva har blitt en fast tradisjon i klubben. Her møtes frivillige, lagledere, tillitsvalgte, trenere, styret for å sparke i gangen sesongen. Det ble også tid til et lite tilbakeblikk på sesongen som gikk med en fin film fra alle våre aktiviteter. Hansa Borg stilte velvillig opp og vi fikk både en veldig interessant omvisning i nytt brygganlegg og på stor lageret. Deretter stod ølsmaking på programmet. Takk til Einar og Truls fra Hansa Borg! Kveldens meny var som vanlig spekemat og nytappet øl. Utover kvelden ble det utdeling av utmerkelser og priser. Tilslutt fikk vi et lite tilbakeblikk med "Fotballen i 100 år" på Borgenhaugen, flott levert av Ingar Johannesen og Tom Andresen. Historien handlet også om gamle fotballer og hva som var alternativene for 100 år siden - nemlig griseblærer. Disse ble brukt som fotballer før lærballene sin tid. Derfor avsluttet vi hele seansen med tidens mest spesielle konkurranse; Hvem som klarte å blåse opp en grisblære raskest!

Prisvinnere;
Årets fotballkjærring/kæll
Dette er en pris som skal inspirere og verdsette en eller flere tillitsvalgte som i løpet av året som gikk har lagt ned en ekstra innsats og engasjement for klubben. Den kan deles ut til en Fotballkjærring og/eller kæll. Prisen som deles ut er en statuett med gravering.
Årets Fotballkjærring 2018 - Lill Anita Johansen
Årest Fotballkæll 2018 - Ole Petter Reiersen

Klubbens hederstegn:
Hederstegn tildeles medlemmer som ved god innsats har virket til beste for laget, administrativt eller sportslig. Vedkommende skal minst ha ti års medlemskap og ha bidratt vesentlig til klubbens drift, sportslig eller administrativt. Tildeling kan foregå ved en passende anledning der alle lagets medlemmer kan møte. Merkekomiteen innstiller til Hederstegn ovenfor Hovedstyret som forestår utnevnelsen. Hederstegnet er lagets klubbmerke med halv eikekrans.
Tildelt:
Atle Hammerstad
Line Melleby
Lasse Jarberg

Vi gratulerer vinnerne med velfortjente priser og utmerkelser!