Tine Fotballskole - påmeldingen har åpnet!

I år arrangeres Tine Fotballskole på Mobakken Idrettsplass fra mandag 24 juni tom torsdag 27.juni 2019.

Påmeldingene strømmer på og nå er vi oppe i over 75 påmeldte barn. Vær rask med påmelding for å sikre barna plass på årets morsomste uke!

Skolen er for gutter og jenter i alderen 6 - 12 år og går over 4 dager. Dagene starter kl 09:00 og avsluttes kl 15:30. Instruksjonen avsluttes kl 15:00. Hver dag serveres det brødmat, melk og frukt. Det vil bli besøk fra Sarpsborg 08 og den siste dagen arrangeres intern fotball turnering som pleier å være et av høydepunktene på skolen.

Vi har åpen kiosk hver dag men Tine Fotballskole har fokus på sunne produkter i kiosken noe som betyr at vi ikke selger sukkerholdige varer.

Påmelding pg betaling gjøres her