JR seier i sesongåpningen

JR laget fikk en solid seier i sitt møte med SFK i årets sesongstart!

Laget startet kampen etter planen og de hadde kontroll på SFK sine farlige overganger. Det virket som enkelte Borgen spillere hadde litt premiere nerver og gjorde noen småfeil som ga SFK gode overganger. Heldigvis klarte de å avklare disse. Borgen hadde fine angrep med gode overlappinger fra backene og nok sjanser til å score, men ballen vilel ikke inn i mål.

Kampens første mål kom fra SFK og kom på en kontring på Borgen sitt corner. Borgen hadde en tellefeil med mann/mann bakerst uten sikringspiller, og vi fikk se et godt eksempel med ball raskt i lengderetning som ble avsluttet med et langskudd til side for Filip 0-1!
Etter SFK sitt mål så begynte Borgen å stresse veldig slik at de mistet strukturen i laget samt at SFK var flinke til å finne rommene imellom Borgen sine ledd sentralt i banen.
Borgen jobbet godt i forsvar, og tok unna angrepene som kom. Vi nærmet oss slutten på første omgang og fikk endelig ballen over målstreken. Mathias Johansen er mannen bak målet etter flott pasning.

Pause resultat 1-1.

I andre omgang så ttok Borgen kontroll på kampen, lagdelene utfylte hverandre bedre, returløpene satt, og mindre føring med ball var stikkordene her.
Borgen fortok sine første bytter og inn kom Jesper Andreassen og Jørgen Tønnessen. Det tok ikke lange tiden etter byttet at Borgen scoret mål 2 og de tok føringen i kampen.
Jonas Davis scorer mål nr. 2.
Mål riktig vei ga positiv energi og guttene virket nå mer trygge med ballen. Fra keeper bakerst, back 4, sentral midt og angriperne – fant de hverandre på gode trekanter, gjennombruddspasninger, crossballer og mål nr 3 kom ikke så lenge etter mål nr. 2. Jesper Andreassen var mannen bak nok ett flott mål. Etter en enrom innsats av alle så begynter kreftene å tære litt, og det ble noen kramper her som gjorde at Borgen byttet inn flere spillere. Alexander Paulsbo, Aleksander Odsbu, Niklas Hagen, Vilius Gricius kom inn også inn i kampen. Mål nummer 4 kom fra Aleksander Odsbu etter et flott angrep på høyresiden.

En oppsummering av kvelden for Borgen sine spillere er de har gjort en flott kamp og greide å komme tilbake fra å ligge under til å vinne 4-1!
Årets Borgen G19 tropp er meget jevn, og det meget stor kamp om plassene på årets lag 1. I tillegg til er flere spillere er ute pga. jobb/skader så Borgen JR sesong ser lys ut med tanke på vår sesongen på BEGGE sine lag.

Lag 1 har ny kamp på Råde kunstgressbane søndag 7. april kl. 19.00.