Sesongstart for Borgen G2006

Denne uken startet Borgen sine 13-åringer sine første kamper i årets sesong. Vi stiller med 2 lag i år, ett lag i G13/14 bredde og et lag i G13 KM, begge lag i 9'er fotball. Siden vi nå er i ungdomsavdelingen så er det ekstra spennende med offisielle resultater og tabeller.

Først ut var G13/14-års laget vårt, med hjemmekamp på 1. mai mot naboen Hafslund. Vi stilte med nesten rent 13-års lag, bortsett fra 2 gutter fra Borgens G2005 lag. Første omgangen var veldig bra, vi ledet 2-0 og hadde i grunn god kontroll i 30 av omgangens 35 minutter, det var bare det at i 5-minutters perioden mot slutten at vi slapp inn 3 mål. Dermed ledet Hafslund 2-3 til pause.

I andre omgang var det jevnt lenge før Hafslund økte til 2-4, vi reduserte raskt til 3-4 men ble vel offensive i jakten på utligningen, og kampen ebbet ut med enda 2 mål til Hafslund og da ble det tap 3-6 for våre gutter.

Alt i alt gjorde vi i lange perioder en god kamp, og dette var en slik kamp som hvis vi hadde spilt om igjen like gjerne kunne endt med annet resultat. Neste kamp for breddelaget er borte mot enda en nabo, Skjeberg SK.

I ukens andre kamp reiste G13 KM laget til bortekamp i Vestby mot HSV 2. HSV stiller med mange lag og spillere, så vi forventet en tøff kamp. I første omgang tok vi tak i kampen med en gang, og etter å ha tatt ledelsen på straffe så vi oss aldri tilbake. En meget bra gjennomført første omgang gjorde at vi ledet 0-4 til pause.

Vi fortsatte det gode spillet i andre omgang, og ledelsen var oppe i 1-7 før vi slapp inn et selvmål og en straffe på slutten slik at det hele endte med 3-7.

Som trenere er vi veldig fornøyd med guttene på begge lag denne uken, og vi ser at mye av det vi har trent på i vinter kommer ut i kampene. Det er fortsatt mer å jobbe med, menvi gleder oss til resten av sesongen.

Neste kamp for KM laget er allerede i morgen lørdag kl 15 på Sandbakken, hvor vi møter Rolvsøy IF.

Matchvinnere i begge ender (Bildene er tatt av Jan-Petter Dahl).