Den store Jentefotballdagen - 26.mai 2019

I samarbeid med Skjeberg Sport og Sarpsborg Fotballklubb inviterer vi til den store Jentefotballdagen på Sarpsborg Stadion søndag 26.mai kl 12:00.

Jentefotballdagen passer for jenter fra 6 - 12 år. Her er det åpent for alle og vi håper at mange nye fjes som ikke har prøvd fotball før dukker opp. Her blir det mye moro med instruksjon, trening og kamper gjennom dagen. Alle deltakere får kule T-skjorter og enkel servering. Vi tilbyr også kaffe til foreldre og foresatte som har lyst til å overvære arrangementet. På slutten av dagen trekker vi ut flotte premier blant deltakerne.
Alle deltakere får også gratis billetter til Sarpsborg 08 sin damekamp mot Stabæk 2 - 2.juni 2019.

Ta med deg venninnene dine og meld deg på Den Store Jentefotballdagen - HER