Årets tøffeste kamp for JR laget

Snart er det endelig duket for den andre runden i cupen og Borgen`s motstander er selveste Sarpsborg 08.

Så langt i år har seriekampene og første runde i NM gitt oss gode svar. Vi har vist at vi tilhører de beste juniorlagene i Østfold og er foreløpig ubeseiret i KM sluttspillet. De to siste seriekampene har vi fått vist at vi har en stor tropp så de fleste spillerne våre har fått spille en eller flere KM kamper.

Nå står Sarpsborg 08 for tur, som de to siste kampene har møtt Ham-Kam (seier) og Lillestrøm (tap). Sarpsborg 08 har masse talenter fra hele Norge. Dette betyr at vi bør forvente årets tøffeste kamp så langt. Nå har 08 har fått et solid trenerteam i Dan Atle Grønn (tidligere Borgen), og ikke ukjente Andre Bergdølmo (assistent Lillestrøm A lag, Lillestrøm juniorlag og Kongsvinger Topp fotball) som hovedtrenere.

Borgenguttene har alt å vinne i denne kampen, og uansett resultat så vil vi i trenerteamet være fornøyde. Vi slo ut Follo FK i første NM runde etter en overbevisende seier på bortebane så nå kan guttene senke skuldrene, og nyte torsdagen 23. mai. Vil tro at vår motstander Sarpsborg 08 føler presset på seg med at de må vinne over breddeklubben Borgen.

Men vi er offensive i tankegangen inn mot kampen, vi må ta smarte valg offensivt/ defensivt, og sist men ikke minst – litt flaks er viktig å ha for å vinne en slik kamp mot en slik storfavoritt. Borgen skal tørre å tru på seier, vi skal representere Borgen Idrettslag på sitt beste.

Pr. dags dato er torsdagens 18 manns tropp er nesten klar. Uttaket er vanskelig, og vi i trenerteamet håper å kunne klare å plukke ut de 18 spillerne som kan gi Sarpsborg 08 best mulig kamp om seieren på torsdag. De som ikke blir tatt ut i troppen denne gang vil selvfølgelig bli skuffet, men vi satser på at hele Borgen G19 tropp kommer og gir sin støtte denne dagen.

Vi sees torsdag 23. mai med kampstart kl. 18.00 på Sandbakken kunstgress!

Sportslig hilsen
Ole Jørgen Nordahl