Borgen G13 til KM B-Sluttspill

Denne uken ble det klart at Borgen G13 sitt KM lag har kvalifisert seg til B-sluttspill etter å ha kommet på 3. plass i innledende KM spill. Med dette har vi nådd vår første målsetning for 2019, som nettopp var å kvalifisere oss til B-sluttspillet.

Sesongstart for Borgen G2006

Denne uken startet Borgen sine 13-åringer sine første kamper i årets sesong. Vi stiller med 2 lag i år, ett lag i G13/14 bredde og et lag i G13 KM, begge lag i 9'er fotball. Siden vi nå er i ungdomsavdelingen så er det ekstra spennende med offisielle resultater og tabeller.

Treninger frem til juleferien 2016

Borgen G2006 vil trene hver tirsdag og torsdag, samt frivillig trening på lørdager frem til første uken av desember.

Velkommen til G2006!

Dette er vår nye lagside hvor vi etterhvert skal legge ut nyheter, bilder og annet.

Hovedsponsorer

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: